contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

pu gietvloer Leiden

Een gietvloer is een vloersysteem dat ambachtelijk wordt gegoten. RS Kunststofvloeren gietvloeren zijn op polyurethaan of epoxy basis te verkrijgen. Het grootste verschil tussen deze vloeren is dat de epoxy gietvloer meer mogelijkheden bieden qua kleur en design. De polyurethaan gietvloer daarentegen voelt warmer aan. Daarnaast is er een verschil in de kwaliteit van het materiaal en de samenstelling. De samenstelling van de lagen bepaalt hoe lang de levensduur van de gietvloer is. De kwaliteit van het handwerk bepaalt vervolgens de uitstraling. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de beste oplossing voor u specifieke situatie. PU Gietvloer Leiden. 

Harde polyurethaan gietvloeren zijn niet meer weg te denken als optie voor uw vloer. Of het nu gaat om een industriële gietvloer waaraan hygiënische eisen worden gesteld (HACCP) of om een gietvloer waar vooral esthetische eisen een rol spelen, RS Kunststofvloeren biedt u de beste opties voor uw gietvloer. PU gietvloeren zijn uitermate geschikt voor woningen, scholen, kantoren, winkels, showrooms, kantines, laboratoriums, garages,  magazijnen, productiebedrijven, bakkerijen etc…

Voordelen pu gietvloer:

 

epoxy gietvloer

Hieronder een greep uit onze projecten. Elk project wordt op maat gemaakt, passend bij uw stijl, wensen en budget. U kunt rekenen op goed advies met een sterke- en duidelijke onderbouwing. Neem voor een vrijblijvend advies en een offerte contact op met RS Kunststofvloeren, PU Gietvloer Leiden.

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

Translate »