contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

betonlook gietvloer

Middels een betonlook gietvloeren creëren we een stoere, industriële en levendige look. Door het vakkundig mixen van 2 kleuren kunnen we voor elke klant een passende vloer maken, wat past bij het interieur. 

Met een betonlook gietvloer heeft u de uitstraling van een betonnen vloer, maar de voordelen van een gietvloer. Deze vloersystemen worden veelvuldig toegepast in kantoren, openbare ruimtes, badkamers, kantines, restaurants en musea.

onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten. Elk project wordt op maat gemaakt, passend bij uw stijl, wensen en budget. U kunt rekenen op goed advies met een sterke- en duidelijke onderbouwing.

voordelen van een betonlook gietvloer

Betonlook gietvloeren zijn een economische en veelzijdige oplossing voor vloeren. Ze bieden de uitstraling van gestort beton, maar dan tegen een fractie van de kosten, tijd en rommel. Gietvloeren zijn ook ongelooflijk eenvoudig te leggen, waardoor ze ideaal zijn voor doe-het-zelvers of huiseigenaren die geld willen besparen door het zelf te doen. In tegenstelling tot traditionele betonvloeren hebben ze geen uithardingstijd nodig, zodat u er meteen op kunt lopen.

hoe duur is een betonlook gietvloer?

Gietvloeren zijn niet alleen goedkoop en gemakkelijk te leggen, ze zijn ook zeer duurzaam en gaan lang mee. Door hun superieure sterkte zijn ze perfect voor druk belopen ruimtes zoals lobby’s, ingangen, terrassen en looppaden. Bij goed onderhoud gaan ze tot 25 jaar mee!

Een andere grote kenmerk van gietvloeren is hun ontwerpflexibiliteit. Ze zijn er in een groot aantal kleuren, texturen en afwerkingen, en kunnen worden aangepast aan elke stijl. U kunt ook een extra beschermingslaag aanbrengen met een verzegeling of afwerking die uw vloer beschermt tegen vlekken en vuil.

Ten slotte zijn betonlook gietvloeren onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken. Dagelijks vegen of stofzuigen, samen met periodiek dweilen, is alles wat u nodig hebt om ze er jarenlang geweldig uit te laten zien.

GEïnteresseerd?

Als u op zoek bent naar een economische, esthetische en duurzame vloeroplossing, dan zijn gietvloeren misschien iets voor u! Met hun eenvoudige installatieproces en lange duurzaamheid zullen ze u zeker jarenlang plezier opleveren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze projecten of neem contact op

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

Translate »