over rs kunststofvloeren

RS Kunststofvloeren is opgericht door Rivalino Sint-Hill na 18 jaar ervaring in het leggen van epoxy-polyurethaan vloeren.

We leveren al jarenlang mooie, hoogwaardige afgewerkte en volledig op maat gemaakte kunststofvloeren voor Particulieren en Bedrijven o.a. diverse vloeren, bedrijfspanden, industrie, kantoren, winkels, garages, horeca, scholen en loodsen.

Bij al onze werkzaamheden staan we klaar voor persoonlijk advies en duidelijke communicatie vooraf, tijdens én achteraf.

kwaliteit, mogelijkheden & vakkenis

Het bieden van kwaliteit staat bij ons altijd voorop en we ondersteunen u dan ook graag met professioneel advies.

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van uw kwaliteitsvloer zoeken we elke keer een nauwe samenwerking met u, onze klant.

Vochtmetingen: om de kwaliteit van onze kunststofvloeren te kunnen garanderen, voeren we bij iedere laag die we aanbrengen een vochtmeting uit van de ondergrond, temperatuur van de ondergrond, luchtvochtigheid, temperatuur van de omgeving en het dauwpunt.

Op deze manier kan er een optimale hechting aan de lagen die we aanbrengen worden gegarandeerd.

altijd een passende oplossing

We bezoeken niet alleen uw bedrijfspand voor advies op maat over uw kunststofvloer, maar denken ook graag mee in het proces voor een geschikte vloer voor uw nog te bouwen bedrijfspand.

We analyseren uw behoeftes en eisen, toetsen aan wetgeving en geven u gedegen advies.

Ook als we het idee hebben dat we u een beter alternatief kunnen bieden dan waar u in eerste instantie om gevraagd heeft, dan maken we dit bespreekbaar.

Bij RS Kunststofvloeren geven we persoonlijk advies, hanteren we  korte communicatielijnen en zijn we altijd concreet, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en weet wat u aan ons heeft!

Samen met u analyseren we uw wensen en komen we tot een eindresultaat dat volledig naar uw wens is!

onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten. Elk project wordt op maat gemaakt, passend bij uw stijl, wensen en budget. U kunt rekenen op goed advies met een sterke- en duidelijke onderbouwing.

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

Translate »