slider2 - copy
design gietvloeren

prachtige betonlook- en pu gietvloeren welke modern en strak ogen, maar warm en comfortabel aanvoelen

slider2
industriële gietvloeren

ijzersterke gietvloeren voor de industriele sector welke voldoen aan de wettelijke eisen

slider2 - copy
betonlook gietvloer

Met een betonlook gietvloer heeft u de uitstraling van een betonnen vloer, maar de voordelen van een gietvloer.

slider2 - copy - copy
PU Gietvloeren

PU gietvloeren zijn uitermate geschikt voor woningen, scholen, kantoren, winkels, showrooms, kantines, laboratoriums, garages, magazijnen, productiebedrijven, bakkerijen etc.

PU Gietvloer Laten Aanleggen Door RS Kunststofvloeren

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame vloeroplossing voor uw woning of bedrijf, is een PU gietvloer een uitstekende keuze. Dit type vloer is niet alleen prachtig om te zien, maar biedt ook een aantal praktische voordelen, waaronder een gemakkelijke onderhoud en een hoge duurzaamheid. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen bij het aanleggen van een PU gietvloer, is RS Kunststofvloeren de juiste keuze.

Voordelen van een PU Gietvloer

Een PU gietvloer biedt een aantal belangrijke voordelen, waaronder:

  1. Gemakkelijk onderhoud: Een PU gietvloer is zeer gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden. Het is vuil- en waterafstotend, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over vlekken of vervuiling.
  2. Hoge duurzaamheid: Een PU gietvloer is zeer duurzaam en gaat vele jaren mee, zelfs in zwaar belaste omgevingen. Het is bestand tegen slijtage, krassen en deuken, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de toestand van uw vloer.
  3. Gemakkelijke verwijdering van vlekken: In geval van vlekken is het eenvoudig om deze te verwijderen, zonder dat dit invloed heeft op de uitstraling van de vloer.
  4. Aantrekkelijk uiterlijk: Een PU gietvloer heeft een mooi en modern uiterlijk en is verkrijgbaar in een brede variëteit aan kleuren en texturen, waardoor u altijd een vloer kunt vinden die bij uw interieur past.

Waarom Kiezen voor RS Kunststofvloeren

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen bij het aanleggen van een PU gietvloer, is RS Kunststofvloeren de juiste keuze. Wij bieden een aantal belangrijke voordelen, waaronder:

  1. Ervaring en deskundigheid: Wij beschikken over jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van het aanleggen van PU gietvloeren. Onze vakkundige medewerkers kunnen u helpen bij het

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

recente projecten

Een greep uit onze projecten. Elk project streven we naar een maximaal resultaat, voor een meer dan tevreden klant. Bij RS Kunststofvloeren hebben we liefde voor het vak en dat ziet u terug in onze manier van werken en het eindresultaat. Bekijk alle projecten.

Een vloercoating is een ijzersterke 2-componenten verf op basis van epoxy. Het wordt veelal gebruik in de industrie, denk aan magazijnen, garages en fabrieken. De coating is slijtvast, bestand tegen vocht, chemicaliën, vuil en stof. Hierdoor blijft je vloer jarenlang mooi en is schoonmaken een stuk eenvoudiger.

Vloercoating Onze vloercoatings bestaan uit epoxy. Dit materiaal is hard, stug en niet flexibel. Het is bovendien slijtvast, goedkoop en daarmee geschikt voor grote oppervlaktes zoals magazijnen. Hoe dikker de epoxy of hoe meer lagen, des te sterker de vloer is en hoe meer je deze kunt belasten (zowel mechanisch als chemisch). Polyurethaan gietvloer Een PU gietvloer is, in tegenstelling tot een vloercoating, wel flexibel. Daarnaast oogt het luxer, loopt het comfortabel en is het duurder. Een PU gietvloer is daarom meer geschikt voor een ruimte in huis, zoals een woonkamer of keuken. Ook neemt het zijn omgevingswarmte aan en kun je het (effectief) combineren met vloerverwarming. Door de flexibele aard van PU kun je deze niet hoog belasten met palletwagens of heftrucks.

Vloercoating bestaat uit epoxy. Dit is een kunststof die door een chemische reactie van vloeistof naar een vaste stof verandert. Epoxy is wel tweemaal zo sterk als beton en daarom zeer geschikt als ondergrond.

Alle RAL-kleuren zijn leverbaar. Kijk onder het kopje Design, hier staat ons complete kleurenpalet.

Translate »