slider2 - copy
design gietvloeren

prachtige betonlook- en pu gietvloeren welke modern en strak ogen, maar warm en comfortabel aanvoelen

slider2
industriële gietvloeren

ijzersterke gietvloeren voor de industriele sector welke voldoen aan de wettelijke eisen

slider2 - copy
betonlook gietvloer

Met een betonlook gietvloer heeft u de uitstraling van een betonnen vloer, maar de voordelen van een gietvloer.

slider2 - copy - copy
PU Gietvloeren

PU gietvloeren zijn uitermate geschikt voor woningen, scholen, kantoren, winkels, showrooms, kantines, laboratoriums, garages, magazijnen, productiebedrijven, bakkerijen etc.

Kunststofvloeren Rijswijk

Wij van RS Kunststofvloeren zijn gespecialiseerd in het aanleggen van gietvloeren. Dit doen we bij u thuis als particulier, maar ook op locatie voor diverse soorten bedrijven. Onze vloeren worden alleen door specialisten gelegd en zijn ijzersterk en bieden hygiënische oplossingen. Kunststofvloeren Rijswijk.

Vloeren voor uw huis

Bent u op zoek naar designvloer met een betonlook voor uw nieuwe woning of bent u uw houten vloeren beu? Onze kunststofvloeren zijn van hoge kwaliteit en ook nog eens onderhoudsarm. Een polyurethaanvloer (ook wel PU vloer genoemd) zijn geschikt voor diverse leefruimtes, denk hierbij aan de woonkamer, keuken en natte ruimtes.

Bedrijfsvloeren

Elk bedrijf vraagt om een andere oplossing. Een restaurant/café heeft een andere vloer nodig dan de industrie branche. Kantoorgebouwen hebben weer andere wensen, elk bedrijf krijgt van ons een op maat gemaakt advies. Voor elke branche heeft RS Kunststofvloeren de passende oplossing.

RS Kunststofvloeren vloersoorten

Van designvloeren (Betonlook Gietvloer, PU Gietvloer en Kleurenpalet) tot industriële vloeren (Epoxy Gietvloer, Coatingvloer, Antislip vloer). Altijd mooie, hoogwaardig afgewerkte en volledig op maat gemaakte kunststofvloeren voor Particulieren en Bedrijven o.a. diverse vloeren, bedrijfspanden, industrie, kantoren, winkels, garages, horeca, scholen en loodsen. Neem vandaag nog contact op met RS Kunststofvloeren voor een vrijblijvend advies en een passende offerte! Kunststofvloeren Rijswijk.

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

recente projecten

Een greep uit onze projecten. Elk project streven we naar een maximaal resultaat, voor een meer dan tevreden klant. Bij RS Kunststofvloeren hebben we liefde voor het vak en dat ziet u terug in onze manier van werken en het eindresultaat, Kunststofvloeren Rijswijk. Bekijk alle projecten.

Ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal. Het enige verschil is dat pvc-vloeren vaak iets dikker zijn. Beide kunststof vloeren zijn een uitstekend alternatief voor een houten of natuurstenen vloer. In het onderhoud zijn de vloeren hetzelfde

Kunststof kozijnen gaan over het algemeen 50 tot 75 jaar mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit en de montage.

Voorbeelden van het veilig kunnen verwerken van kunststof Kunststof is een relatief zacht materiaal. Dus het risico op letsel door splinters is aanzienlijk minder dan bij het gebruik van conventionele materialen. Vanwege de slagvastheid is bij veel kunststoffen de kans op breuk gering.

Kunststof is een materiaal dat goedkoop is en handig is om te bewerken. Het wordt toegepast als vervanger van hout of beton. PVC ontstaat door het samenvoegen van koolwaterstoffen.

Het is lichter en minder breekbaar dan glas of aardewerk, waterdicht, in vele vormen te gieten, goedkoop om te produceren.

Translate »