contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

Epoxy vloer laten aanleggen: alles over design- en industriële kunststofvloeren

Een nieuwe vloer is dé manier om uw woning of bedrijfspand een opfrisbeurt te geven. Een epoxy vloer is daarbij een uitstekende keuze, door de vele voordelen die het biedt. Een epoxy vloer is slijtvast, hygiënisch, eenvoudig te onderhouden en bovendien zeer stijlvol. Hierdoor is het een populaire keuze voor zowel particulieren als bedrijven.

RS Kunststofvloeren is specialist in het aanleggen van epoxy vloeren. Wij bieden een uitgebreid palet aan designvloeren, zoals de betonlook gietvloer, PU gietvloer en kleurenpalet. Daarnaast kunnen wij ook industriële vloeren aanleggen, zoals de epoxy gietvloer, coatingvloer en antislip vloer. Onze vloeren worden altijd op maat gemaakt, zodat ze aansluiten bij de specifieke wensen van onze klanten.

De voordelen van een epoxy vloer

Een epoxy vloer heeft vele voordelen, die zowel voor particulieren als bedrijven interessant zijn. Hieronder beschrijven we enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Slijtvast: Een epoxy vloer is uiterst slijtvast, wat betekent dat de vloer jarenlang mooi blijft, zonder dat er snel krassen of beschadigingen op ontstaan. Dit is bijzonder belangrijk voor bedrijven, die een representatieve uitstraling willen hebben.

  • Hygiënisch: Een epoxy vloer is eenvoudig te reinigen en onderhouden, waardoor het hygiënisch is. Dit is bijzonder belangrijk voor bedrijven in de voedingsmiddelen- of gezondheidszorg, die een schone en hygiënische omgeving moeten bieden.

  • Stijlvol: Een epoxy vloer is zeer stijlvol en biedt tal van mogelijkheden op het gebied van kleur en design. Hierdoor is het een populaire keuze voor zowel particulieren als bedrijven.

  • Onderhoudsvriendelijk: Een epoxy vloer is eenvoudig te onderhouden, waardoor de vloer jarenlang mooi blijft.

onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten. Elk project wordt op maat gemaakt, passend bij uw stijl, wensen en budget. U kunt rekenen op goed advies met een sterke- en duidelijke onderbouwing. Neem voor een vrijblijvend advies en een offerte contact op met RS Kunststofvloeren, Antislip vloer Alphen aan den Rijn.

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

Translate »