contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

epoxy gietvloer Zoetermeer

Gietvloeren staan bekend om hun enorme kracht, maar epoxy gietvloeren spannen de kroon. Het is wel belangrijk dat de vloeren door een expert worden aangebracht, zodat je zeker weet dat ze van de beste kwaliteit zijn. Wil je een epoxy gietvloer in Rotterdam laten aanleggen? Dan is RS Kunststofvloeren je aanspreekpunt. Dankzij onze uitgebreide ervaring met allerlei soorten gietvloeren, weten we precies wat ervoor nodig is om een krachtige en stijlvolle epoxy gietvloer aan te leggen. Je hebt de keuze uit talloze kleuren en bent verzekerd van een nette afwerking. RS Kunststofvloeren, Epoxy Gietvloer Zoetermeer.

Epoxy gietvloeren zijn de krachtpatsers onder de gietvloeren. Na het opdrogen is het maar liefst 2x zo sterk als beton. Door de hoge chemische en mechanische belastbaarheid, wordt de vloer veel gebruikt in de industriële sector. De vloersoort wordt veel gebruikt in magazijnen, garages, fabrieken, winkels, badkamers, bouwmarkten, industriehallen en nog vele andere soort gebouwen

Voordelen epoxy gietvloeren:

 

onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten. Elk project wordt op maat gemaakt, passend bij uw stijl, wensen en budget. U kunt rekenen op goed advies met een sterke- en duidelijke onderbouwing. Neem voor een vrijblijvend advies en een offerte contact op met RS Kunststofvloeren, Epoxy Gietvloer Zoetermeer.

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

Translate »