contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

coatingvloer Zoetermeer

Coating vloeren zijn ontzettend populair. Dit is ook niet zo gek, want ze kunnen vrijwel overal worden toegepast. Daarnaast zijn deze vloeren slijtvast en hebben ze een lange levensduur. Omdat de vloeren geen naden, gaatjes of putjes hebben, zijn ze gemakkelijk schoon te houden en krijgt vuil en waterschade geen enkele kans. Wanneer u RS Kunststofvloeren inschakelt voor het leggen van uw coating vloer, heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan vloeren die kunnen worden toegepast op diverse ondergronden, zoals balkonvloeren, galerijvloeren, parkeerdekken en woonkamervloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw coating vloer volledig op maat te maken, van de gewenste RAL-kleur tot een antislip laag of andere afwerking. Coatingvloer Zoetermeer.

Wilt u een vloer laten coaten voor uw garage, loods, werkplaats of showroom? Bij RS Kunststofvloeren bieden wij alle soorten coatingvloeren aan, waarbij er mogelijkheden zijn als het gaat om bijvoorbeeld:

  • coatingvloer met veel of weinig antislip
  • coatingvloer met of zonder flakes

Coatingvloeren zijn uitermate geschikt voor gallerijen, garages, magazijnen, winkels, etc

Voordelen coatingvloeren:

onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten. Elk project wordt op maat gemaakt, passend bij uw stijl, wensen en budget. U kunt rekenen op goed advies met een sterke- en duidelijke onderbouwing. Neem voor een vrijblijvend advies en een offerte contact op met RS Kunststofvloeren, Coatingvloer Zoetermeer..

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

Translate »