contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

betonlook gietvloer Sliedrecht

Een gietvloer betonlook is gemaakt van kunststof of een vloeibaar cementmengsel. De vloer is zeer eenvoudig en en bovendien volledig geschikt voor uw woning of bedrijf. De naam betonlook gietvloer is te wijten aan het feit dat de gietvloer een echte look heeft van een betonvloer. Daarmee is deze vloer volledig geschikt voor het moderne interieur. De werkwijze is dat de vloer in verschillende lagen over de ondergrond wordt gegoten en zo een strakke en moderne uitstraling krijgt. Met een betonlook gietvloer creëren we een stoere, industriële en levendige look. Betonlook Gietvloer Sliedrecht, RS Kunststofvloeren.

Door het vakkundig mixen van 2 kleuren kunnen we voor elke klant een passende vloer maken, wat past bij het interieur. Met een betonlook gietvloer heeft u de uitstraling van een betonnen vloer, maar de voordelen van een gietvloer. Deze vloersystemen worden veelvuldig toegepast  in kantoren, openbare ruimtes, badkamers, kantines, restaurants en musea.

Voordelen betonlook gietvloer:

onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten. Elk project wordt op maat gemaakt, passend bij uw stijl, wensen en budget. U kunt rekenen op goed advies met een sterke- en duidelijke onderbouwing. Neem voor een vrijblijvend advies en een offerte contact op met RS Kunststofvloeren, Betonlook Gietvloer Sliedrecht.

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

Translate »