contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

antislip vloer Rotterdam

De antislip behandeling is een systeem dat alleen op steenachtige ondergronden kan worden toegepast zoals op: Tegels, natuursteen en beton. Doordat de behandeling bestaat uit vloeistoffen met reactie stoffen, welke een etsende werking laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak is de behandeling alleen maar uit te voeren op steenachtige ondergronden. Zo zult u op het oog nauwelijks iets zien aan uw nieuwe antislip vloer. De minuscule ingreep voorkomt een waterfilm (aquaplaning) zodat water weg kan onder de voet en gebruikers niet uitglijden. In tegenstelling tot een antislip coating laat onze behandeling geen structuur achter, waardoor vuil minder snel hecht aan de vloer. RS Kunststofvloeren, Antislip vloer Rotterdam.

Waarom een antislip gietvloer?

Als ondernemer wil u niet dat een werknemer, klant of u zelf uitglijdt en valt vanwege een gladde vloer waar water, olie of iets anders vloeibaars op is gevallen. Daarom is het ten strengste aangeraden om uw vloer dan ook af te lakken met een antislipkorrel, of een vloer te nemen die in een laag epoxy wordt af gestrooid met zand. U kunt zelf kiezen hoeveel antislip er moet komen door de keuze van de zanddikte. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor garages, zwembaden horecakeukens, sanitaire ruimtes, bedrijfspanden etc.

Voordelen anti-slip vloer

Voorkom ongevallen!

Uitglijden en vallen behoren tot de meest voorkomende verwondingen op de werkplek en kosten bedrijven jaarlijks miljoenen aan verloren loon en medische kosten. Een antislipvloer is essentieel voor elk bedrijf dat deze veiligheidsrisico’s wil verminderen en zijn werknemers veilig wil houden.

Jarenlange ervaring

Bij RSkunststofvloeren begrijpen we hoe belangrijk het is om uw vloeren veilig te houden. Daarom zijn wij gespecialiseerd in antislipvloeren die een superieure grip bieden zonder afbreuk te doen aan esthetiek of comfort. Ons assortiment omvat vinyl, rubber en andere niet-poreuze oppervlakken die bestand zijn tegen jaren van slijtage.

Onze antislipvloeren bieden verschillende belangrijke voordelen:

Verhoogde tractie: Antislipvloeren helpen het risico van uitglijden en vallen te verminderen door een superieure grip te bieden. Dit is vooral belangrijk in ruimtes waar vloeistoffen aanwezig zijn, zoals badkamers en keukens.

Verbeterde veiligheid: Door de kans op struikelen en vallen te verminderen, helpen antislipvloeren een veilige omgeving te garanderen voor uw werknemers en klanten.

Duurzaamheid: Onze antislipvloeren zijn bestand tegen intensief verkeer zonder tekenen van slijtage te vertonen. Ze zijn ook bestand tegen vlekken, krassen, slijtage en meer.

Gemakkelijk onderhoud: Regelmatig schoonmaken is essentieel voor elk bedrijf dat hygiënisch wil blijven. Met een antislipvloer van RSkunststofvloeren kunt u uw vloeren schoon houden met minimale inspanning.

Jarenlange ervaring

We bieden een breed scala aan antislipvloeren voor elk budget en elke toepassing. Ons ervaren team kan u helpen de perfecte oplossing voor uw behoeften te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Samen kunnen we een veilige omgeving creëren waarin iedereen zich veilig kan voelen.

Voor inlichtingen of vragen kunt u contact met ons opnemen

onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten. Elk project wordt op maat gemaakt, passend bij uw stijl, wensen en budget. U kunt rekenen op goed advies met een sterke- en duidelijke onderbouwing. Neem voor een vrijblijvend advies en een offerte contact op met RS Kunststofvloeren, Antislip vloer Rotterdam.

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

Translate »