contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

antislip vloer Gouda

De antislip behandeling is een systeem dat alleen op steenachtige ondergronden kan worden toegepast zoals op: Tegels, natuursteen en beton. Doordat de behandeling bestaat uit vloeistoffen met reactie stoffen, welke een etsende werking laten plaatsvinden met de minerale bestanddelen in het oppervlak is de behandeling alleen maar uit te voeren op steenachtige ondergronden. Zo zult u op het oog nauwelijks iets zien aan uw nieuwe antislip vloer. De minuscule ingreep voorkomt een waterfilm (aquaplaning) zodat water weg kan onder de voet en gebruikers niet uitglijden. In tegenstelling tot een antislip coating laat onze behandeling geen structuur achter, waardoor vuil minder snel hecht aan de vloer. RS Kunststofvloeren, Antislip vloer Gouda.

Als ondernemer wil u niet dat een werknemer, klant of u zelf uitglijdt en valt vanwege een gladde vloer waar water, olie of iets anders vloeibaars op is gevallen. Daarom is het ten strengste aangeraden om uw vloer dan ook af te lakken met een antislipkorrel, of een vloer te nemen die in een laag epoxy wordt af gestrooid met zand. U kunt zelf kiezen hoeveel antislip er moet komen door de keuze van de zanddikte. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor garages, zwembaden horecakeukens, sanitaire ruimtes, bedrijfspanden etc

Voordelen antislip vloeren:

 

onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten. Elk project wordt op maat gemaakt, passend bij uw stijl, wensen en budget. U kunt rekenen op goed advies met een sterke- en duidelijke onderbouwing. Neem voor een vrijblijvend advies en een offerte contact op met RS Kunststofvloeren, Antislip vloer Gouda.

contact opnemen

U heeft een vraag of wilt een afspraak maken? Neem telefonisch contact op of vul het offerteformulier in.

CONTACTFORMULIER
OFFERTE

Neem via onderstaand contactformulier op indien u een vraag hebt, meer informatie wilt, of om teruggebeld te worden.

Translate »